Etichete

,

Azi e ziua mea, zi în care mă simt întotdeauna special. Se întâmplă asta datorită celor care mă felicită şi îmi aduc aminte că, într-un fel sau altul, ţin la mine. Vă mulţumesc tuturor!

…dacă ar fi putut, s-ar fi ţinut de mâini.

Cel mai deosebit moment pe ziua de azi mi l-a provocat o imagine. O imagine simplă. Doi oameni au ieşit la o plimbare, bucurându-se de o zi frumoasă de vară. În timp ce fugeam în casă după aparatul foto, mi-am amintit de o vorbă pe care am inventat-o acum câţiva ani – Fericirea este o permanentă negociere cu destinul. Sunt convins că pentru aceşti doi oameni soarele are o căldură aparte, aerul este cel mai frumos parfum, iar verdele este cea mai frumoasă culoare. Sunt convins că, dacă ar fi putut, s-ar fi ţinut de mâini. Oamenii aceştia mi-au adus aminte că cele mai frumoase lucruri în viaţă sunt cele simple, naturale şi nesofisticate. Privindu-i am înţeles încă o dată cât de puţin ne trebuie ca să fim fericiţi.

Le mulţumesc pentru că au fost eroi anonimi ai zilei mele. Mi-am permis să consider această imagine un cadou de ziua mea. Îl împart cu voi toţi şi vă rog să vă bucuraţi de fiecare clipă.

Publicitate