Etichete

, , , , , , ,

Orange Film bilete

În copilărie, mi-am petrecut jumătate din timpul liber în cinematograful orașului. Cu bilet sau fără, prin fraudă sau cu ajutorul unor plasatoare care se făceau că nu mă văd, intram și de două-trei ori pe zi la același film, fascinat de tot ce se întâmpla pe ecran. Așa am ajuns la recorduri de vizionare pentru Nea Mărin Miliardar, Haiducii lui Șaptecai, Omul Păianjen, Superman, Winnetou și alte grozăvii ale vremii. Atunci m-am îndrăgostit iremediabil de filme, iar pasiunea asta, pot să spun cu mâna pe inimă, m-a ținut departe de rele.

Luna viitoare am ocazia nesperată de a da înapoi ce am primit atunci. În 6 aprilie are loc o ediție specială a programului Orange Film (îl știți, cumperi un bilet, primești două), prin care, în loc să iei cu tine un prieten la cinema, vei duce un copil fără posibilități materiale. Mai exact, cumperi un bilet pentru tine și mai primești unul pentru un copil provenit dintr-un mediu social defavorizat. Copilul, care va fi însoțit și supravegheat de voluntari ai asociației Salvați Copiii, va veni cu tine la film. Iar Orange îi va face cinste cu un meniu mediu de popcorn și răcoritoare.

Acțiunea se va desfășura simultan în cinci orașe din țară:

Constanța, Cinema Cityplex din Tomis Mall
București, Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall
Pitești, Cinema Trivale din Trivale Shopping City
Brașov, CinemaOne din Coresi Shopping Resort
Oradea, Cinema Palace din Lotus Center

Toate cinematografele vor proiecta același film, în aceeași zi, miercuri 6 aprilie, de la aceeași oră. Titlul urmează să fie ales în curând. Cel mai probabil, pentru ca evenimentul să fie cât mai fascinant pentru cei mici, pelicula aleasă va fi 3D.

Totul se desfășoară pe bază de voluntariat. Ce poate fi mai frumos în lumea aceasta decât voluntariatul?

Dacă vrei să fii și tu un astfel de binefăcător, dacă vrei ca un copil să te țină minte toată viața pentru primul film din viața lui, înscrie-te până în 28 martie pe www.orange.ro/film. Eu m-am înscris deja. Sper să am noroc, pentru că vor fi selectați doar 30 de participanți din fiecare oraș.

Condiții de înscriere:

– să ai peste 18 ani
– să ai abonament Orange (clienții PrePay nu pot participa)
– să nu ai un istoric necorespunzător în relația cu Orange (facturi neplătite, fraudă etc)
– să completezi corect datele personale solicitate.

Termeni și condiții pentru participarea la acțiunea de voluntariat Orange Film

Lucian Cremeneanu

Publicitate