Etichete

, , , , ,

Star Wars: The Last Jedi Panel at the 2017 Star Wars Celebration

În absența lui Ronaldo, aflat pe banca de rezerve, Steaua București începe curajos meciul cu Real Madrid și îi trage câteva lovituri spectaculoase. Real își revine destul de greu din stupefacție, după ce președintele Perez urlă de pe tron și îi face pe toți de căcat.

Meciul se echilibrează curând. Steliștii simt că se complică situația și trimit o junioară de la echipa de fete să-l aducă pe Lăcătuș, Ultimul Stelist. Ăsta s-a auto-exilat într-o localitate trecută pe hartă cu creionul și spune că nu mai vrea să audă niciodată de fotbal și de Steaua. Junioara insistă, iar Lăcătuș îi desenează câteva scheme de joc.

La pauză, Ronaldo îl puciuiește pe Florentino Perez, îi prelungește contractul de antrenor lui Zidane, apoi intră în teren și se pomenește față în față cu junioara de la Steaua. Încearcă un transfer, dar fata nu vrea. Luptele devastatoare se mută în careul Stelei. Real, care beneficiază de un buget de un miliard de ori mai mare decât Steaua, luptă pentru titlul, în timp ce ăștialalți se zbat pentru evitarea desființării.

Când steliștii rămân cu primul 11 descompletat și par să nu mai aibă nicio șansă, legendarul Lăcătuș le apare nesperat în vis și le demonstrează cum se luptă cu Ronaldo. Până la urmă, Real câștigă cu 270 la 4, dar steliștii rămași pe teren se bucură că încă mai respiră. După fluierul de final, supraviețuitorii își schimbă numele în FCSB și încep să se gândească la sezonul viitor.

Cam așa e ultimul Star Wars, The Last Jedi. Cu acest episod, saga a făcut saltul în hiperspațiul populat de spectatori din alte generații și cu alte așteptări. De văzut din curiozitate, din obișnuință sau din respect pentru conturile Disney.

Lucian Cremeneanu

Publicitate